Риалити проектът „Мис България 2013“ остана без една от най-обсъжданите участнички – Звезделина. Още в самото начало на шоуто на фаталната брюнетка бяха приписани доста грехове.

Ексгаджето на Ангел Караньотов – Вили, която напусна шоуто преди седмица, издаде, че Звезди е участвала в оргии и е правила секс с 6-7 души едновременно.

Много бързо момичетата в Замъка отблъснаха Звезделина, тъй като по-голяма тя ги учеше на хигиенни навици и им даваше съвети. На по-младите участнички обаче това хич не се понрави.

Снощи Звезди събра 45 % негативен зрителски вот и така вече няма да има възможност да се бори за престижната корона.

Освен нея Двореца напусна и още едно момиче – пловдивчанката Ваня. Тя се прочу покрай драматичната си история. Едва, когато била на 3 години баща й убил майка й, и така момичето е отгледано от своята баба.

Черешката на тортата снощи бе влизането на Червената Златка в къщата. Тя спечели тазгодишния конкурс „Мис лошо момиче“. Нито една от претендентките обаче не бе чувала за този конкурс.

Момичетата веднага зададоха купища въпроси на новата Златка. Една от претендентките за короната не се въздържа и попита червенокосата секс бомба: „Какво трябва да си направил, за да си лошо момиче?“.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment