Албена Кючукова, която взе 112-те хиляди от „Къртицата”, е приятелка на Николай Бареков?!

Този слух пълзи в мрежата и не дава мира на всички, които тръпнаха в очакване да научат кой от зрителите ще вземе голямата сума. Докторката е от Пловдив и успя да отговори на всички 10 въпроса за голямата награда от 112 550 лева, които трябваше да вземе Кирил Ефремов, но беше разкрит като Къртица.

Дамата разказа, че смята да изхарчи парите за почивки и пътешествия. Самата тя призна, че нейната дъщеря е пуснала есемес и дори е била скептична към предаването.

Запалила се, но едва накрая, а това веднага усъмни хората пред екрана, които заляха страницата на шоуто с негативни коментари.

„Е как така изведнъж се оказа, че точно тя знае повече неща на теста от другите двама кандидати?!”, „Стига сте лъгали! Още като я изтеглиха в жребия, се започна с пожелания към нея и й даваха съвети как да вложи печалбата!”, „За канарчета ли ни взимате отново?! Сега вече съм повече от сигурна, че всичко е било предварително уговорено – Киро да не вземе нито лев, само хонорара си, а другото да дадат на свой човек!”.

По-запознати с личността на Албена Кючукова, взела пачката от “Къртицата”, дори пуснаха версията, че всъщност тя е приятелка с Николай Бареков, който както е известно също е от Пловдив.

източник: kliuki.net

Leave a Comment