Разводът на Иван с Вихра, майката на дъщеричката му Ава, предизвика грандиозен скандал в светските среди. Оказа се, че опосумът е изневерявал на бившата си половинка в продължение на месеци, при това с нейна колежка. Още когато скандалът излезе наяве много хора се усъмниха в искреността на чувствата на Ирина.

В интернет и до днес вървят коментари, че новата любов на Иван е с него от комерсиални подбуди, а не защото е наистина влюбена. Онлайн потребители масово се възмущават от откровено нахалното й поведение спрямо водещия. За никого не е тайна, че Ирина го побърква с капризите и прищевките си, които на всичкото отгоре никак не са евтини. Парите, които Иван харчи по нея, дават допълнително повод на феновете да шушукат за Ирина, че е меркантилна.

Изглежда в опит да опровергае тези слухове, на финала на “Къртицата” в понеделник водещата се напъна да демонстрира огромна любов към половинката си. Всяка втора дума на Ирина беше “любов”, “обич” и т.н. Само че Сарачинова, която вече е с моминската си фамилия Танчева не беше подготвена за внезапния въпрос на Андрей за кого би скочила с бънджи. Ирина смънка, че би го направила само за двама или трима човека, не повече. И въобще забрави да спомене половинката си, в когото уж е много влюбена.

Нещо повече, снимките от партито след финала показват, че Ирина никак не пърха от любов, когато е покрай Иван. На кадрите ясно се вижда как той, очевидно силно влюбен в нея, я прегръща и не я изпуска от себе си. Докато самата тя е постоянно обърната настрани от него с изключително отегчена физиономия.

източник: kliuki.net

Leave a Comment