Двете най-скъпи жени в живота на Иван Христов се събраха. Докато музикалния продуцент разпалваше скандалите на сцената на „Музикална академия“ в публиката го подкрепяха Ирина и Ава. 6-годишната наследница на продуцента се появи в компанията на Ирина по време на шоуто.

Двете стояха тихо в публиката, докато Катя от „Ритон“, Мариана Попова и Рут коментираха ожесточено своите отбори. Малката чаровница изгледа шоуто почти до края, в компанията на Ирина.

През цялото време Ирина не изпускаше от поглед Ава и отговаряше на всичките й въпроси. Появата им заедно сложи край на слуховете, че Вихра е бясна заради сближаването между двете и е забранила на Иван да вижда дъщеря си, пише bliasak.bg.

По всичко личи, че малката се разбира чудесно с новата жена на баща си. За събитието Ава бе облечена в симпатичен костюм с диадема в стил „Мини Маус“.

Според последните слухове малката Ава е чест и обичан гост в новия дом на баща си. Тя редовно прекарва почивните дни с Иван, Ирина и децата й. Двойката наскоро се премести в къща в Драгалевци, за да са по-близо до природата. А през почивните дни Иван редовно води домочадието си на разходки из Витоша.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment