Магапаса продължава да се води певец, но и той вече не знае защо, при положение че няма почти никакви участия. Само от време на време го канят на ретро партита в провинцията. Хонорарите, които получава обече, са направо мизерни. Магапаса взима едва стотина лева за няколко часа пеене, което лесно може да се провери при един подробен прочит на данъчната му декларация.

„След като разтуриха дуета с Мая, ангажиментите му рязко спаднаха. Той още си твори вкъщи, во все по-рядко записва нови песни в студио. Направо е тъжно случващото се с него. Голяма драма! А навремето с Мая бяха много атрактивни. Магапаса впечатляваще с глас, а тя компенсираше с визия. Винаги се носеше с високи ботуши и къси поли” – коментират в попфолк бранша.

За разлика от бившия си мъж Мая днес не може да се оплаче от живота. След като заряза половинката си, тя отпраши в Щатите и там си намери късмета. Запознати твърдят, че основното й занимание е да бъде компаньонка на местни баровци. Заможните господа се впечатлявали от пищните й форми и я възнаграждавали щедро, задето ги радва с красота и сексапила си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment