Чували ли сте как хората говорят, когато някой спечели повече пари. Независимо дали с късмет, с работа, от наследство, няма значение. Говорят, че той се променя, че забравя приятелите и близките си. Че се променя неговото отношение и поведение. Едва ли не, че става по-лош човек. Вероятно има и такива случаи, но много често тези мисли произлизат не от загриженост за дадения човек, а от завист.

Искам да ви разкажа една история, която ми беше припомнена от моите приятели в Efbet 365. Тя доказва, че не всичко е черно бяло. Точно обратното! Животът е изпълнен с много цвят и добри хора. И именно над тях трябва да се фокусираме.

Всичко започва с Пърли Мей Смит. Тя е майка, която отглежда цели седем деца. И ги отглежда с урока, че те трябва да са добри хора и винаги, когато могат да се грижат за общността около тях, да помагат на хората.  Израствайки, децата се занимават с много доброволческа дейност. Работят в кухни за храна, която се раздава на нуждаещи се. Работят в градини, от които се хранят много хора.

В един момент животът им се отблагодарява за добрите дела. Те печелят от тотото Пауърбол цели $429 милиона. Ако и ти искаш да опиташ късмета си, направи своята Frank регистрация сега. И в момента, хората, които споменахме в началото, ще започнат да четат морал. Ами истината е, че това семейство е всичко друго, но не и скъперническо. Те виждат в наградата една голяма възможност да помогнат на хората около тях, които не са имали това щастие.

Въпреки че, сумата е разделена поравно на всичко осем членове на семейството, само част от тях решават да спрат да работят. Една от дъщерите решава да продължи да се занимава с професията си, която е ментор на жени в нужда. Дори използва парите, за да финансира проектите си.

Те основават и „Фондацията на семейство Смит“. Тя осигурява финансиране на различни организации, чиято дейност е да подобряват живота на хората в техния роден град – Трентън, Ню Джърси. Приоритетите на фондацията включват образование, развитие на кварталите, духовно образование, материална подкрепа за младите и семействата в областта.

Ако сте от хората, които смятат, че няма нищо лошо да спечелиш пари по този начин, възползвайте се от Frank казино бонус.