Звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански пострада сериозно по време на лятната си ваканция. Актьорът от няколко дни се подвизава на къмпинг „Градина“ край Созопол с приятел, но това, което смути плажуващите са огромните синини по лицето му, видя HotArena.net.

Актьорът бе заснет от папараци в началото на седмицата със странни синини по тялото си. Каква е причината за тях обаче си остава пълна тайна.

Звездата бе с голямо лилаво петно на челото си, червенина под лявото око и зарастваща синина. Натъртванията му не изглеждат никак безопасни и вероятно са резултат от сблъсък.

Официалната версия е, че черепът на Врачански е срещнал дъската за сърф и така актьорът е пострадал. Звездата на Би Ти Ви от няколко години е запален по този екстремен спорт, на който го научи гаджето на Лора Крумова – Сотир.

Неофициалната версия обаче гласи, че миналата седмица звездата се е сдърпал жестоко в заведение край морето. Той се изрепчил на някакви младоци от „Перник“ и след размяна на обиди отнесъл няколко юмрука в лицето.

Говори се, че в дъното на историята е момиче, което актьорът задявал. Недоволните й придружители се подразнили от настоятелното му ухажване и го ступали здравата, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment