Цели 5 години не бяха достатъчни на Кали, за да се реши да каже „Да“ на бившия си Антон Краус. Но само след няколко месеца с новата си половинка, певицата вече мисли за брак.

По думите на Кали тя най-накрая е намерила мъжа на живота си и дори е готова да се обвърже официално с него. Чувствала се уверена и спокойна в компанията му, а и бракът й изглеждал логично продължение на връзката им, пише lifestyle.bg.

„Все още е твърде рано да коментираме бъдещето в тази насока, това е моето мнение. Но все пак животът е пред нас и ако нещата потръгнат в правилната посока защо пък да не се оженим?”, споделя певицата.

По празниците Кали за първи път няма да ходи по участия, а вместо това смята да се посвети на децата си. Това решение изпълнителката взела още миналата година, тъй като малчуганите й липсвали.

Въпреки успеха си Кали твърди, че не се смята за някаква надута звезда, а си е останала напълно земен човек. В последните години обаче малко й останало да се предаде и да се оттегли от сцената. Причината били твърде многото задачи, с които е ангажирана. Освен с музика, брюнетката реши да прави и кариера като тв водеща, а също така и да следва в СУ.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment