„Да, истина е. Чакам дете и съм щастлива“. Така водещата на „Споделено с…“ Кали обяви, че очаква трето дете, научи HotArena.net.

„Готова съм отново да стана майка, това е най-голямата ми мечта, която приятелят ми Влади сбъдна“, каза още певицата. Кали е майка на двама сина — 13-годишния Георги и 4-годишния Марк, плод на връзката й с бизнесмена Антон Краус.

Двамата се разделиха доста бурно, преди малко повече от година. Като по време на словесните им престрелки в пресата се разкри, че Кали е поддържала паралелни отношения с настоящето си гадже година преди да зареже Краус.

Певицата вече е споделила със синовете си, че отново ще става майка. „Влади и Жорко са заедно на море. Пратих малкия Марк за първи път на детски лагер в Слънчев бряг, а аз останах тук, за да си взема изпитите“, споделя певицата.

По думите й Влади се разбира прекрасно с децата й, а те го приемат изключително добре. „Надявам се да бъде добър баща, защото той е добър човек, признава певицата“.

Що се отнася до работата й, Кали признава, че вече е заснела всички епизоди на предаването „Споделено с Кали“. Не знае дали от новия сезон отново ще бъде водеща, но сподели, че с радост ще предаде щафетата на заместничката си, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment