Николета Лозанова е безспорно една от най-обсъжданите българки. Плеймейтката има самочувствието на уникална и неповторима красавица като не спира да подхранва егото си, публикувайки нон стоп свои снимки в социалните мрежи. Съвсем естествено, кадрите са прилежно обработени преди това, за да представят звездата във възможно най-перфектната й визия.
За радост на гавраджиите обаче, Николета доста често забравя, че освен лицето си, е добре да обработва и врата. Иначе разликата е потресаваща. Последният кадър, който плеймейтката сподели във Фейсбук уплаши потребителите. На фотоса лицето на звездата, както обикновено, е съвършено гладко. За разлика от врата й. Който е ужасяващо сбръчкан.


“Вратът й е като на някоя бабичка! Ужас!”, втрещени са феновете. Дали любимката им действително се е състарили покрай проблемите си с Валери? Или просто прекаленото обработване на снимката е изиграло лоша шега на звездата и е направило врата й да изглежда сбръчкан? Което и да е обаче, моделката е добре да запомни, че когато си обработва снимките с фотошоп, за да се направи по-красива, е добре, да не се ограничава само с лицето си.
“Иначе лъсват всичките й дефекти и се вижда колко съвършена е всъщност”, смеят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment