Войната между Николета Лозанова и Андреа продължава с пълна сила! Двете бивши първи дружки не спират да се заяждат една с друга, използвайки за арена социалната мрежа Фесйбук. За радост на хилядите потребители, които искрено се забавляват с цирка, който двете правят.

То не беше обвинения коя от коя копира, коя е по-велика и т.н. С последното си изказване обаче Андреа буквално тръшна плеймейтката в земята. “Накъдето си тръгнала, аз от там се връщам”, написа певицата в личния си профил във Фейсбук. И даде повод на феновете да мислят, че пайнерката за пореден път намеква за аферата си с Валери Божинов.

Както знаете, в светските среди от доста време се носят слухове, че Андреа е имала вземане-даване със съпруга на Николета преди двамата да се срещнат. Това е и причината уж голямото приятелство между двете да отиде на кино. Плеймейтката била бясна след като разбрала, че най-добрата й приятелка е спала с мъжа й.

На Андреа обаче не й пукало и нямала нищо против да дразни Николета, навирайки й в очите аферата си с Валери. Последните й думи го доказват, категорични са феновете. И чакат с нетърпение отговора на Николета.

Която сама провокира изказването, опитвайки се по-рано да затапи бившата си дружка с думите “И срещу мен да бягаш, няма да ме стигнеш”. Затапената обаче се оказа тя, смеят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment