Истински скандал се разиграл преди ден в Стара Загора. Рапърът Криско отказал да пее благотворително за болно момче, защото не получил хонорар за участието си.

Шокиращите разкрития бяха направени от фенка на певеца, която публикува потресаващо съобщение на страницата на Криско в социалната мрежа, пишат от HotArena.net.

По думите на свидетелката, Криско пристигнал малко преди старта на шоуто, но си тръгнал доста бързо. Той отказал да излезе на сцената, тъй като не получил хонорар за участието си.

„Днес на концерта в Стара Загора Криско отказа да пее, за да събере пари за лечението на 16 годишния Миро!“, разказва фенка на певеца. „Рапарът се появи преди началото, но след това съобщиха, че си е тръгнал, защото не получил хонорара си! Всичките му фенове го освиркаха на воля!“, разказва още тя.

Поведението на Криско възмути мнозина, тъй като изпълнителят в момента е сред най-актуалните и уважавани рап звезди у нас. Много от младежите му подражават, но наглото отношение на любимеца им възмути дори тях.

Засега Криско не е коментирал ситуацията и не е известно дали не се е наложило да прекрати участието си по други причини. Феновете му обаче са потресени и не крият, че поведението на Криско истински ги възмущава.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment