Рапърът Криско проговори за скандала с болното момче. Преди броени дни музикантът бе обвинен, че отказал да пее за болно момче, тъй като отказали да му платят. По повод случая Криско потвърди, че това е истина и той наистина е бил в Стара Загора и си е тръгнал преди концерта за набиране на средства.

Причината обаче не е в неплатения хонорар, а заради наглостта на организаторите, които се подиграли с музиканта. „Организаторите на концерта в Стара Загора си измиха ръцете много добре и си направиха реклама.“, пише той.

По думите на Криско той е бил поканен да пее благотворително, а организаторите сами му обещали хонорар, за да участва. След пристигането му обаче се разиграла съвсем различна ситуация. „Отидох до мястото казаха ми, че нямат пари и аз казах, че едната част от хонорара го давам за болното момче Миро. Те отговориха, че не ги интересува, ако искам да пея, ако искам — не. Супер нагло държание и никакво отношение, за което нямаше как да получат обратното от мен.“, разказва Криско.

По думите му, всичко е случило заради наглото поведение на организаторите, поради което той отказал да излезе на сцената. Криско сподели, че няма никакво отношение към Миро и дори му пожела бързо оздравяване. „Повтарям, че това се случи заради наглостта на организаторите и в никакъв случай решението ми да не изляза не е свързано с Миро.“, сподели Криско. И допълни, че се надява парите, които са му били обещани на него, в крайна сметка да бъдат дадени на момчето, за чието лечение уж се събират.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment