Преди седмица Крум скочи срещу колежката си Емануела, обвинявайки я в интриганство и сплетничество. Потресен от фактите той разкри, че за него тя е най – злобният човек на света, способен на всякакви подлости в името на парите и славата.

„Толкова злини ми направи Емануела, не пожелавам дори и на най – големите си врагове да срещнат някого като нея. Заради интригите ѝ се провалиха мои сигурни участия, плащаше на режисьорите да забавят работата по новите ми видеоклипове и песни, дори успя да ме изгони от Българската коледа и Фен ТВ”, призна певецът и мотивира решението си да се премести в друга чалга компания.

Отговорът на Емануела не закъсня. Разярена като тигрица тя нарече своя опонент „бездарник” и обяви, че няма никаква вина, задето кората не искат да му слушат песните. Категорично отрече всички обвинения на Крум, обвинявайки го в нагла лъжа. И нещо повече – Еми разкри, че певецът дълго време е бил безутешно влюбен в нея, но тя така и не отговорила на чувствата му.

„Потресена съм до дълбините на сърцето си. Как може да съчинява такива работи? Как бих могла да му стопирам клиповете и да му вредя на кариерата!? Този човек е нелеп, защото нямам нито властта, нито желанието да се разправям с него. А защо хората не го искат в заведенията си, нямам никаква представа. Още повече, че аз самата не съм интригантка и казвам истината право в очите, но без да плета задкулисни игри. Той е нагъл лъжец”, изригна певицата.

Емануела допълни, че никога не е имала лоши чувства към Крум и никога не са се карали. Това я карало да се чуди защо именно нея е взел на прицел и защо точно тя се е превърнала в жертва на собствената му некадърност.

източник: skandalno.net

Leave a Comment