Фолк певицата Бони става абитуриентка на 39 години. Изпълнителката, която тези дни отпразнува рождения си ден, обеща до пролетта да приключи средното си образование. И да почерпи като абитуриентка. Фолк звездата реши да посрещне рождения си ден в тесен семеен кръг. Певицата си подари изискана вечеря в италиански ресторант с любимия си мъж.

Освен с твърдото си решение да завърши певицата изненада феновете и с друга новина – ще бъде лятна булка. Фолк певицата вече получи предложение за брак от приятеля си, с когото вече три месеца е заедно.

„Получих пръстен от него. Много съм щастлива и влюбена. Виждам се като булка през лятото. Сватбата си я представям много приказна и красива”, размечта се изпълнителката на „Любовна магистрала“. Покрай вълненията си около годежа певицата не успя да спази обещанието си да завърши до края на годината, но е категорична, че ще го направи през 2013, пише lifestyle.ibox.bg.

„Има време за всичко. Защо да бързам? Сега съм се отдала на заслужена почивка. Идват празници, искам да отделя по-голямо внимание на дъщеря си и на мъжа до мен. Напролет ще завърша”, споделя брюнетката. Бони се канеше до Коледа да приключи с всички изпити, но както изглежда и певицата си мечтае да се види в бална рокля като абитуриентка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment