Мария е без зъби на близките кадри в клипа „Лошо правиш”!

Гафът беше забелязан от наблюдателни фенове на певицата в нета. Никой не може да повярва, че може да се стигне до подобна издънка, но в края на видеото, когато Мара Отварачката отваря широко огромната си уста, се оказва, че отпред липсват няколко зъба.

„Докарали са я като чудовище, все едно е с обратна захапка!”, „Кой й изби зъбите, голям майтап?!”, „Това може и от устата й да е, вижте как се подпъхва навътре по странен начин!”, обсъждат миньончето в мрежата. Възможно е наистина силиконът на Мария толкова да й пречи, че дори да скрива предните й зъби…

Половинката на Гущеров обаче се гордее с джуките си и даже сама си вярва, че те са нейна запазена марка. То не е лъжа това, но мнозина редовно се чудят как се храни, как пие, как се целува и дали всички тези нормални човешки дейности не й носят дискомфорт.

Мария си знае най-добре в крайна сметка, а и щом си се харесва такава, значи всичко е наред. Защо обаче тук липсват няколко от зъбите й, не става категорично ясно. Сигурно екипът на Отварачката е допуснал недоразумение, а и както изглежда парите не са гаранция, че няма да се случат такива пропуски.

източник: kliuki.net

Leave a Comment