Звездата от „Ориндж каунти“ Миша Бартън е неузнаваема. Младата красавица втрещи феновете с вида си на премиера. 27-годишната актриса, се появи на червения килим в червено-оранжева рокля и с шокиращ грим. Освен че цялото й лице лъщеше от пот, Миша изглеждаше поне на 40. Не е ясно, кой е гримирал актрисата, но тя изглеждаше два пъти по-голяма от реалната си възраст.

Миша бе сред гост звездите на шоуто на Mercedes Benz в Берлин в сряда. Бартън се появи със стилен тоалет и елегантна прическа. Актрисата изглеждаше идеално докато не свали слънчевите си очила. И шокира фотографите с драматичната си визия, пише британското електронно издание dailymail.co.uk.

Твърде яркото червило, неподходящия фон дьо тен и прекалено силния грим, превърнаха 27-годишната красавица в застаряваща лелка. И малцина успяха да познаят в блондинката на червения килим очарователната Мариса Купър от сериала „Ориндж каунти“. Освен това младата актриса изглеждаше видимо по-пълна от обикновено.

„Тя изглежда ужасно стара“, „Боже мой, изглежда ужасяващо“, „Наистина много я харесвам, но не мисля, че този грим й подхожда. Тя изглежда направо стряскащо“, пишат потребители в мрежата по повод визията на звездата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment