Лестер определено се оказва един от най-големите флиртаджии в Къщата. Той обаче няма намерение да се разминава само със свалки и игрички, а направо си е поставил цел – да опита ласки от тризначките.

Днес той не издържа и спря да прави кавалерски опити и буквално пристъпи към действие. След като преди ден, той се закачаше с Любов и уж случайно я опипа по задните части, сега той скочи върху трите, докато те стояха на дивана и пусна ръцете си, където свари.

Благоевградчанките въобще не очакваха атаката и останаха втрещени, но въпреки че той шаваше с палавите си пръсти по краката им, те въобще не скочиха да го гонят. Като им знаем лютият характер, направо се учудихме на реакцията. Явно е обаче, че тричките също са лапнали по македонеца Никола, а неговата фантазия е на път да се сбъдне. Лестер сигурно има доста опит с дамите, а и въобще не си губи времето, вече е пуснал чара си в действие и е готов на всичко, за да се прочуе в България, както е известен в родината си. За участието му в местното издание на шоуто, още се разказват легенди, а изпълненията му предизвикват фурор в интернет.

Плейбоят умее само с поглед да кара мадамите да му се лепят, а в професионалните еротични танци няма кой да го засенчи на наша почва. Останалите съквартиранти засега се пробват пред Лили и Цеце, но с това темпо до края на предаването, едва ли ще успеят. Докато при Лестер заварката е опечена и е въпрос на време да видим четворка в басейна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment