Нечувана гавра с примата на българската естрада  Лили Иванова си устроиха почитатели на поп фолка. Феновете на лекия жанр обявиха певицата за „Мъж на годината“.

Една от най-известните и уважавани изпълнителки бе грубо осмяна чрез номинацията. Почитателите на Лили са убедени, че това е гавра устроена от фенове на чалга певачките.

Най-странното е, че в цялата работа са се намерили цели 12 човека, които да подкрепят номинацията на звездата. Нечуваната гавра разбуни социалните мрежи, които бяха залети от критики към хората обявили номинацията.

Още по-нелепо бе, че Лили получи приза, след като удари в земята дори световни звезди като Лейди Гага и Дженифър Лопес. Певицата пя пред повече от 15 000 души в „Арена Армеец“ като желаещите да посетят концерта й бяха два пъти повече и хиляди останаха разочаровани, че не можаха да присъстват на концерта.

Феновете на легендарната певица са убедени, че става въпрос за отмъщение от страна на бесни чалга фенове. Нито една от певиците на лекия жанр не може да се похвали с подобен колосален успех, пишат от skandalno.net.

„Лили заслужава да бъде обявена за „Личност на годината“, „Жена на годината“ или на века, ако щете. Но никой няма право да й се подиграва така“, пишат възмутени потребители. Други заявиха пък, че фолк певиците трябва да вземат пример от нея — и да видят как се прави истинска музика, а не да крадат чужди хитове.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment