Най-новата клюка около Лили Иванова гласи, че естрадната прима има нов любовник. Изпълнителката, която вече е на над 70 години все още не се дава на старостта. Оказва се, че Лили има нова любов, която я обгрижва денонощно. Става въпрос за млад, красив и изключително работлив мъж, който изпълнява всички прищевки на певицата.
Лили Иванова с нова любов

Помощникът на Лили се води домакин, но както изглежда е и компаньон на звездата. Постоянното му присъствие в покоите на Иванова смущава и най-близките й роднини и познати, твърдят от „Всеки ден, цитирани от slava.bg.

“Това й е новата играчка. Тя обича да е обградена от млади мъже, които й се възхищават и я засипват с комплименти”, коментират в музикалните среди. Очевидно далеч по-младите певици на примата трудно понасят факта, че Лили се радва на интерес сред мъжете и на тези си години.

Всъщност певицата неведнъж е споделяла, че често се чувства самотна в огромния си дом. Примата на естрадата обаче предпочита да държи далеч от любопитни очи личния си живот. Въпреки това светски клюкари коментират, че изпълнителката сменя като носни кърпички компаньоните си. Преди настоящия й възлюбен, певицата имала друг придружител, който да я съпровожда на вечери, ревюта и срещи с приятели.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment