Лияна откачи, че този път Йоана се напъха под душа с Тервел Пулев, разкриха съквартирантите, докато сладко си говорят днес!

Kliuki.net научи, че алкохолът е изиграл лоша шега в Къщата. Миналата вечер е била особено гореща за повечето участници.
Някои обаче така им се е завъртяла главата, че не са знаели какво правят. Неслучайно на сутринта Станка беше изумена, че Йоана дори е стигнала до там да се плацика с Тервел в банята.

Тя дори я попита, тъй като не й е ясно защо го е направила: „Не мога да разбера какво правеше в банята???”, а Йоана се направи на разсеяна: „Коя баня?”, при което Станка продължи: „При Тервел!”.

В този момент живото излъчване беше прекратено, защото Биг Брадър не иска мълвата да се разчуе, предполагат зрителите.
Феновете на формата са сащисани от игрите, които се въртят под покрива на Нови хан. Напористата Лияна не спира да флиртува с мъжете, а най-голямата й цел е Тервел Пулев, с който завърза страхотна афера. Въпреки това, тя се опитва да замаже нещата, убеждавайки всички, че са просто приятели.
Сега пък се оказа, че Йоана също няма против интимната компания на Тервел Пулев и накара Лияна да откачи, след като се напъха при него под душа!

източник: kliuki.net

Leave a Comment