Мис България Маги Вълчанова показа убийствено тяло в социалната мрежа! Красавицата си пусна снимки в отговор на слуховете, че е напълняла и е отчаяна, че не може да свали излишните килограми, видя HotArena.net.

Маги, която преди три месеца стана майка, демонстрира перфектна форма след раждането на второто си бебе. И затвори устите на клюкарите.

„Писали, че отчаяно съм се борила да сваля килограмите след втората бременност и нищо не съм си позволявала да ям. Тази снимка ми е от днес (23.10.13) точно преди да започна тренировка.“, написа под фотоса Маги.

Тя уточни, че синът й в момента е на 3 месеца и 13 дни. А тя се чувства отлично и не спазва драконовите ограничения, за които нейни познати говореха.

„Не изглеждам като да съм отчаяна, нали? И честно казано единственото, което не ям, е хляб.:-)) С воля и постоянство всичко се постига“, написа още Маги.

Вълчанова се поддържа във форма с интензивни тренировки и активно спортува. Красавицата е майка на две деца–6-годишния Георги и 3-месечния Андрей.

източник: hotarena.net

Leave a Comment