Ретро снимка на Андреа взриви социалните мрежи. На нея певицата не само не прилича на себе си, но е и напълно неузнаваема.

Без екстеншъни, силикон и други пластични корекции по себе си, изпълнителката е абсолютно невзрачна. На старата си снимка фолк дивата е с рижаво — кестенява коса и по нищо не прилича на днешната звезда.

„Добре че са пластичните операции и фотошопа“, коментират почитатели на Андреа. А колежки на певицата ехидно подмятат, че ако не разполагаше с всичките корекции по себе си, едва ли би станала звезда.

Днес изпълнителката минава за една от най-горещите звезди у нас, благодарение на многобройните си „подобрения“. Половинката на Кубрат Пулев не крие пластичните си операции, а също и че е изключително доволна от резултата, пише blife.bg.

В светските среди и общественото пространство обаче често упрекват певицата, че твърде много се разголва. Самата Андреа почти непрекъснато демонстрира прелестите при всеки удобен случай.

Без значение дали е на участие или у дома, Андреа всячески се опитва да провокира. „Избива комплекси от детството“, коментират форумци в мрежата, видели ученическата й снимка.

Някои от почитателите на певицата обаче въобще не можаха да я познаят. И категорично отказват да повярват, че наистина е певицата, твърдейки, че няма начин това да е Андреа като малка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment