Изпълнителката пусна своя снимка от морето, на която се фука с тяло — мечта. Фолк дивата се похвали с шоколадов тен и забележителна физика. А феновете й направо полудяха.

В последно време фолк дивата изглежда все по-добре. Изпълнителката изненада почитателите си не само с нови клипове, но и с нова визия. Мнозина не могат да повярват колко се е променила.

С шеметната си фигура Мария успя да засенчи, дори и колежката си Андреа спрягана за най-горещата звезда на поп фолка. Миньончето обаче сложи в джоба си половинката на Кубрат Пулев и е на път да се превърне в най-харесваната певица в бранша.

Дори антифеновете на Мария признават, че откакто е с Християн Гущеров певицата изглежда все по-добре и по-добре. „Невероятна е!“, „Какво тяло само!“, възхищават й се те.

Други злъчно подмятат, че с парите на Гущеров фолк дивата определено се е погрижила за вида си. И вероятно се е подложила на куп корекции, за да изглежда толкова добре.

Самата певица прилича на истинска русалка, а снимката й край морето разпали фантазиите на феновете й. Дни преди това Мария направи фурор, като издаде, че световноизвестния топмодел Клаудио Авила ще се снима в новото й видео.

източник: kliuki.net

Leave a Comment