Гастролът на 24-годишната звезда разпали мъжки страсти у цивилизовани хора и природосъобразно живеещи аборигени на Зеления континент, пише www.eg.ru. Риана се движеше в облак от горещи емоции и народната любов неведнъж бе на път да я смачка.

На охраната й се видяха звезди посред бял ден заради опитите на цели тълпи да я прегърнат или поне да я докоснат!

Риана потегли към Австралия от Европа и след концертите си в Австралия долетя обратно в Берлин по същото трасе. От Берлин звездата прелетя в Лондон. Навсякъде заедно с нея пътуваше репортерска група, в чиxто състав бяха включени и австралийци. При многочасовите полети, почти безсънно време през концертната програма и професионални задължения на този фон, един от австралийците направо изперкал и се разсъблякъл дибидюс гол в самолета, който возел самата Риана, основната част от екипа й и репортерите. Целият този горещ пърформънс се случил пред очите на 150 човека в затворения салон на самолета.

В самата Австралия феновете също устроили масово посрещане на Риана по улиците на Сидни. Гардовете на поп дивата трябвало да приложат всичките си професионални умения, за да защитят звездата от опитите за прегръдки, целувки и докосвания. Както личи от снимките, самите гардове също са били потопени в еротичния облак. Един от тях съвсем по мъжки предпазвал предизвикателната гръд на певицата от опитите на фенове да я пипнат. Предпазил я той, като самият положил ръка върху пазвата й.

Световното турне на Риана стартира на 14 ноември . То популяризира албума на звездата “Unapologetic”. В рамките на седем дни Риана направи седем концерта в седем различни града.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment