Бизнесдамата Ваня Червенкова призна в ефира на ВИП Брадър, че дъщеря й Никол е зачената от донор, а не директно от мъж. Тя искала да има дете, но нямала време да се разправя с мъже, камо ли със съпруг. Прекалено силен характер съм и никой мъж няма да може да вирее край мен, призна дамата. Пък и мъжете трябва да се обгрижват, да се глезят, а аз нямам време за това. Защо да си усложнявам живота с някакъв човек, с когото ще си вдигаме нервите и ще се караме, когато да си родиш дете има и други начини? – попита Ваня.
Тя призна още нещо – че 94 процента Никол има пълна генетична съвместивост с Антон Петров – Хамстера, което се случвало при много близки хора. Например при братя или сестри. Или пък между деца и родители. Но отрече да е била с него.


Ваня се е движела в компанията на Хамстера и Алексей Петров. Но не са имали интимни отношения. Тя имала толкова голямо уважение към Алексей, че го направила кръстник на детето си и буквално му го завещала като отговорност, ако нещо се случи с нея. А то вече един път се случи. Ваня дама със съмнителна репутацияПо нея изстреляха четири куршума на Кооперативния пазар във Варна пред очите на детето й и оживя като по чудо. Бизнесменката твърди, че няма нищо общо с мафиотските кръгове и са стреляли, за да я убият, но после разбрали, че тя не била правилният човек. Затова и не повторили опита си.
Тя не си спести и конфликта с Боби Цанков, разказа за него, но твърди, че правата е тя. На всичко отгоре, от близо 17 години я преследвали по донос за неплатено ДДС. Аз не се чувствам виновна, платила съм си всичко. Но това не им пречи да ме разкарват из съда толкова време. И всяка година да провеждат по едно заседание, колкото да отбият номера и да я държат под напрежение. И да се води подсъдима. Доколко Червенкова казва истината в изповедите си и доколко я спеснява, дори Биг Брадър не знае.
Но пък че е властна жена и не си поплюва, вече някои го изпитаха на гърба си, особено Мира Радева. Тя пък я начере дама със съмнителна репутация.

източник: skandalno.net

Leave a Comment