Организаторите на конкурса Мис България 2013 обявиха, че вече са известни имената на 18-те късметлийки, които са се добрали до мечтания финал на надпреварата. Имената им обаче щели да се пазят в абсолютна тайна до началото на шоуто. Според запознати, дори самите момичета до последно няма да знаят коя от тях се е класирала и коя не. Феновете веднага изпаднаха в недоумение с каква цел е цялата тази тайнственост.

По-мнителните от тях дори заподозряха организирана измама с избора на журито. Форумци са на мнение, че в последния момент организаторите ще вкарат момиче с връзки, което да спечели надпреварата. Затова и умишлено не обявяват имената на финалистките, за да не бъде разкрита шашмата им.

Припомняме ви, че от няколко дена в светското пространство упорито се шушука, че за победителка се стяга момиче, близко до изпълнителния директор на ТВ7, Николай Бареков. Затова от конкурса не искат имената на претендентките да бъдат известни предварително, за да не свържат финалистката с журналиста.

Други фенове обаче смятат, че няма нищо съмнително в отказа на продуцентите да обявят имената на кандидат-миските. “За всеки конкурс се говори, че победителката е нагласена, защо и този да прави изключение”, разсъждават форумци. Кой прав, кой крив, ще разберем след старта на риалитито в ефира на ТВ7.

източник: kliuki.net

Leave a Comment