Силвия Бахати се оказа доста по-интересна от предшественичките си. Освен с атрактивна визия и характер, който вече видяхме, красавицата демонстрира и ум – качество, което определено липсваше на някои нейни предшественички.

„Не бих позволила да бъда в ролята на “държанка”. Прекалено горда съм.“, споделя Силвия. И допълва, че сама се издържа и не би се унижила никога да разчита на мъж да й плаща сметките. Моделката сподели, че се надява като носител на титлата „Плеймейт“ да придаде повече класа на конкурса и да докаже, че е по-различна и интересна от останалите.

В откровено интервю тя  призна, че не разчита на друг мъж да й плаща сметките и не е празноглава кукла.  А пред безкрайните партита, предпочита да прекарва времето си в обогатяване на общата си култура с четенето на Ерих Фром и Достоевски. И въпреки че има две пластични операции държи хората да я преценят не по външния вид, а по ума й, пишат от hotnews.bg.

Засега моделката определено ни изненадва най-вече с куража си да разкритикува всепризнати светски красавици като Златка Димитрова и Николета Лозанова. „ Не съм момиче, което спи с чичковци с много пари, не е особено умно, няма никакви ценности и е цялото в пластични операции“, категорична е Силвия, разграничавайки се от останалите плеймейтки.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment