12 години след като сложи началото на една епоха в телевизията Слави Трифонов е готов да си тръгне. Водещият на вечерното предаване „Шоуто на Слави“ призна навръх 12-тия рожден ден на предаването, вече е готов да се оттегли.

“Ние трябва да се махнем от телевизионния ефир, преди да мухлясаме, преди да станем досадници. Шоуто не трябва да е на всяка цена. Когато усетим, че това нещо не върви, трябва да го спрем без емоции.“, сподели Слави, който отново изненада зрителите като се появи като гост в собственото си предаване. Слави подари на публиката 90 телевизора и 12 екскурзии по случай рождения ден на шоуто, но призна, че се чувства уморен и готов за оттегляне.

Всъщност причината е в падналия рейтинг на шоуто. Вече шест месеца аудиторията все по-малко гледа предаването, а продуцентите не могат да разберат защо. Зрителите от друга страна се оплакват от пошлите скечове и непрестанните гаври, които екипът на предаването си прави с известни, както и с постоянните нападки към политиците, които накрая просто станаха досадни.

Според запознати Слави планира да свали предаването си в началото на следващата година, като след това ще изчезне от екран. Сред другите проекти на водещия са да продуцира „България търси талант“ и ако успее да го реализира ще продължи работата си с Би Ти Ви, коментират от „Всеки ден“.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment