Андреа е несломима по самочувствие и амбиция!

Перхидролката не пести паричките на фамилията, за да си достави най-качествените автори на хитове, тоалети, козметика, режисьори на клипове и ефирно време.

Наред с това бълва скандални снимки, в които прелива от много плът и още повече фотошоп! Бившата моделка направи чудеса от храброст, за да се сдобие и задържи звездния си статус, въпреки съмнителните гласови данни.

Резултатът е повече от приличен. Тя не само се сдоби с популярност в родината и Балканския полуостров, но буквално – и във всички точки на света!

За да се похвали с убийствената възвращаемост на инвестициите си под формата на популярност, Андреа наводни фейсбука си с доказателства. Добрият портал YouTube явно е пълен с клипове от различни страни, в които хората танцуват или се упражняват на песните на Андреа.

Дори в Китай вече я познават. С това тя изравни постижението на колежката й Лияна. Вярно, братовчедката на Коцето има само един силикон, а прекрасната й визия е дело на убийствени тренировки, не на фотошоп. Ние обаче няма да издребняваме и само ще поздравим Андреа за успеха.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment