Преди дни Уесли Уарън претърпя 13-часоова операция за премахването на подутите му тестиси. Те растяли от години и в един момент му се наложило да носи суичър с голяма качулка само и само да ги „държи на място“.
49-годишният мъж не можел да прави секс по разбираеми причини и трябвало да търпи остра болка в слабините денонощно заради подутите му полови органи, които тежали повече от бебе хипопотам!

Въпреки наяве животоспасяващата операция, американецът останал недоволен от резултата. След операцията той вече няма огромни 63-килограмови тестити, а пенисът му е не по-дълъг от 3см. Уесли споделя пред медиите, че никоя жена няма да иска да е с него отсега нататък.

„Знам, че хората очакват от мен да съм изключително щастлив и благодарен, че животът ми бе трансформиран по този начин. Според мен обаче, нещата са по-сложни от колкото изглеждат.“ казва още той.

Уарън се жалва, че само луда или изключително търпелива жена би спала с него сега. Състоянието му започва да се влошава през юни 2008 година, когато претърпява инцидент докато спи и несъзнателно смачква слабините
си. Докторите му изписали антибиотици с идеята, че отокът ще спадне, но за ужас на всички тестисите му продължили да растат на големина. В един момент достигат такъв размер, че той вече не може да носи панталони и се
затваря вкъщи. „Бях обречен от собствените ми полови органи.
Единственият начин да се придвижвам беше ако правя миниатюрни стъпки и си почивам на всеки 30 секунди.“. На Уесли му предстои още една операция по-късно тази година, с която трябва да се затвърди нормалното състояние на половите му органи.

източник: sexwell.bg

Leave a Comment