Броени дни преди финала в „Гласът на България“ жестоки скандали тресат журито на формата. И независимо, че пред камерите демонстрират прекрасни отношения, зад кулисите на шоуто се водела истинска война.
Скандали разтресоха „Гласът на България“

Скандали разтресоха “Гласът на България”

Всеки от членовете на журито държал неговия фаворит да спечели. Особено настоятелен бил Миро, който смятал, че неговият финалист заслужава да победи.

Певецът имаше два изключителни таланта в групата си, а зрителите решиха напред да продължи Ивайло Донков. Незрящият певец отсега се спряга за финалист в шоуто, въпреки че има сериозна конкуренция сред останалите финалисти.

Другият фаворит за победител е Красимира Иванова. Тя още от самото начало изрази амбиция за победа и отвя буквално конкуренцията в отбора на Данчо Караджов.

Покрай предстоящия финал обаче и четиримата участници са се изолирали и не искат да общуват един с друг, пише “България днес”, цитира hotnews.bg. Още по-изнервени са менторите им, които буквално са се хванали за косите.

Вики и Преслава със зъби и нокти се борят да изпратят своите финалисти до първото място. Най-амбициозен обаче се оказал Миро, който държал на всяка цена да спечели.

“Досега не съм губил състезание. Предния път направих Дивна звезда, ще успея и сега”, категоричен бил изпълнителят.

И докато тримата треньори не спират да се карат и да спорят, кой от участниците заслужава първото място, единствен Данчо Караджов не участва в споровете. Рокаджията предпочел да се разграничи от конфликтите в шоуто, вместо да става част от тях.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment