Български политици са си запазили места и присъстват на големия концерт на сръбската легенда Цеца Величкович-Ражнатович.

Нашата делегация ще бъде водена от бившия ни  премиер Бойко Борисов, пише сръбският вестник „Курир“, като подчертава, че Борисов отдавна е голям  фен на Цеца. На концерта щели да присъстват бивши министри от ГЕРБ, както и нови от кабинета  на Орешарски. Вестникът цитира нашето Външно министерство, чрез което са купени билетите. Те са за ВИП ложата, в която пък ще се настанят и известни сръбски политици.Бойко напуска КС Певицата е много близка на сръбския премиер   Ивица Дачич и вероятно и той ще присъства там.

Цеца има криминално минало, но то не е пречка да е като магнит за политиците и феновете на Балканите. Преди години тя изнесе грандиозен концерт в София. Тогава се запозна с Бойко Борисов, който още беше кмет на столицата. Чаровната сръбкиня му предвеща сериозна политическа кариера и бъдеще, в които го вижда като президент на страната. Предсказанията й се изпълниха наполовина. Той стана премиер и си избра президент. Миналата година двамата пак се срещнаха преди концерта й в София и тя пак каза, че в него вижда бъдещият президент на България. Сега Борисов може би отива отново да чуе предсказанията й, или просто да послуша музика. Не е ясно Цветанов ще го придружава ли, но пък се спряга името на Лиляна Павлова в делегацията, както и на Ценка Цачева. Така че докато народът си протестира, политиците използват времето да отдъхнат в съседна Сърбия и да се кефят на концерт. Кой както я нареди…

източник: skandalno.net

Leave a Comment