Казват, че хубавите мъже не бивало да се оставят сами, тъй като веднага се намирали мераклийки за леглото и сърцето им. Очевидно тази мисъл с пълна сила важи и за Наско Месечков. Финалистът в “Денсинг Старс” е един от най-харесваните мъже в страната, особено след участието си в последния сезон на шоуто, където показа съвършена мускулеста фигура.

Именно в шоуто Наско се запозна с именитата ни сънародничка Стелла Ангелова, която развива успешна кариера в Холивуд като каскадьорка. Още по време на шоуто се заговори, че двамата са пренесли емоциите си от сцената и в живота и са поредната любовна двойка, заформила се във формата. След финала на предаването Наско и Стелла дори дадоха общо интервю, в което обясняват как битката с рака, през която и двамата са минали, ги е събрала. Двамата говориха и за евентуално тяхно общо дете, а Наско беше категоричен, че в най-скоро време ще замине при каскадьорката в САЩ, за да осъществят общите си планове.

И тъкмо когато феновете очакваха да чуят сватбените камбани за любимците си, Наско разби илюзиите им на пух и прах. От известно време танцьорът качва в профила си във Фейсбук снимки с непозната русокоса красавица. На фотосите двамата изглеждат изключително близки, а приятелите на Месечков се надпреварват да обясняват колко са сладки двамата и да им пожелават много щастие заедно.

Какво точно свързва двамата, само времето ще покаже. Изглежда обаче Наско доста бързо е забравил за “сродната си душа” Стелла, недоволстват феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment