Младият милионер Християн Гущеров изхранва половин дузина гърла.

Пухкавият бизнесмен хрантути не само Мария, но и цялото й семейство, долагат пред журналисти от родния град на звездата Стара Загора.

Там продължават да живеят майката и сестрата на певицата. Двете дами официално са безработни, но това не им пречи да водят бохемски живот.

Поради наличието на достатъчно свободно време родствениците на певицата редовно й гостували в апартамента на любовника й, където, разбира се, яденето и пиенето били безплатни и на корем. „Мария си е такава, откакто я познаваме. Винаги е искала да върже някой с пари. Това й е в кръвта, то цялото й семейство е меркантилно. Само вие, журналистите, пишете, че сестра й е банкерка и се труди неуморно. Абсолютна заблуда!“, твърдят съученици на фолк дивата със залязваща кариера. Из града на липите било публична тайна, че двете дами се изхранвали предимно с помощи от най-известната в семейството им. „Марийка ги подпомага с пари на Гущеров. Откакто отказва участия по кръчмите, реално вече сама не изкарва пари. Прибира от неговите и така издържа семейството си“, категорични са източниците ни. Близките на Мария обаче разчитали не само на доходите от длъжността й „любовница на Гущеров“. Майката на певицата завъртяла акъла на доста по-млад от нея заралия на име Бранко. Втората й щерка, която е по-малка от Мария, пък се ориентирала към набор на родителката си, и чужденец. „Хванала си е един богат турчин. Въобще откъдето и да ги погледнеш цялото семейство са все такива – въртят си дупетата натам, накъдето летят финикийските знаци“, редят клюкарите под липите.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment