Фолк певицата Емилия проговори относно слуховете, че е отново бременна.Изпълнителката, която преди няколко седмици катастрофира реши да хвърли светлина по въпроса дали чака бебе.

Последните слухове носят, че фолк дивата скоро ще става майка. Самата певица обаче със смях посреща мълвата, че отново ще зарадва Коко Динев с наследник.

Всъщност певицата е насочила цялото си внимание към музикалната си кариера. И няма намерение скоро да забременява. Що се отнася до слуховете, че е бременна тях певицата коментира с насмешка. И дори се помайтапи с феновете си колко пъти ще я забременят тази година.

„Приятели, започваме броенето на бременностите ми през 2013 година… през 2012 бяха шест-седем! Остава ни само едно „да чакаме“, написа със смях по този повод фолк дивата в социалната мрежа, пишат от електронното издание bliasak.bg.

Ангелският глас на фолка обаче предпочете да игнорира друг слух, който от вчера шества из мрежата. Певицата дори не си направи труда да опровергае мълвата, че не е катастрофирала, а е била жестоко пребита от Коко Динев. Приятелка на певицата направи шокиращите изявления пред медиите. Емилия обаче реши да отговори с мълчание и въобще да не коментира темата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment