Снощния концерт на „Гласът на България“ не мина без гафове. Водещата Яна Маринова за пореден път се оказа в центъра на остри критики от страна на зрителите.

Освен че продължава да дразни публиката с пресипнал глас, този път Яна втрещи и с грим. На страницата на предаването в социалната мрежа десетки коментираха потресени, визията на звездата от „Фамилията“.

„С този грим, с това червило и този тоалет, как можаха да я подредят така“, възмущават се зрители. Освен, че според аудиторията Яна е била направо обезобразена от гримьорите тоалетът й също стана обект на коментари. „Дрехите й висят като на закачалка. Направо се е стопила“, пишат зрители в мрежата.

Други смятат, че гримьорите са се поувлекли с грима на Яна. Твърде блед фон дьо тен, контрастиращ с матовия загар на актрисата и твърде яркия грим буквално я превърнаха в призрак според зрители.

Не липсваха и забележки относно прическата, която правела лицето й още по-издължено. Накрая водещата на „Гласът на България“ буквално бе срината със земята, че е позволила на стилистите да я превърнат в плашило.

„Много харесвам Яна като водещата, но като я видях направо се уплаших. Кой я подредил така“, пише потребител в мрежата. Друга форумка отбелязва, че този път водещата е изпъкнала не с дрезгавия си глас и поведение пред камерите, колкото със стряскащата си визия.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment