Осеменителя на фолка ръси мозък в предаването на Сашо Диков

Като преекспонирани определи слуховете за връзките си с черното тото и с родните попфолк певици бизнесменът Коко Динев. Още преди години заради връзките си с различни чалгаджийки той получи прякора „Осеменителя на фолка”, тъй като има деца от Анелия и Емилия.

Коко Динев разкри, че за бракът му с Анелия навремето „виновник” бил Жоро Илиев. Тогава Главния му заявил, че ако не се ожени веднага за Анелия, няма да може да му бъде кум. „Явно е предчувствал, че ще му се случи нещо” – предположи Коко Динев.
Плейбоят подчерта в предаването, че не се имал за голям сваляч. Той изтъкна, че не се е карал с нито една от жените си и е в прекрасни отношения както с Емилия, така и с бившите му Анелия и Нелина. Бизнесменът яростно отрече да е упражнявал каквото и да е насилие над сегашната си половинка Емилия. „Питайте я! Това, което се пише в жълтите вестници, са глупости” – заяви Динев.
Той призна, че не му е било лесно да живее с хубави жени една след друга. И посъветва мъжете да си хващат по-грознички жени. В интервюто Коко Динев отрече и да е имал отношения с Преслава.
Последният актуален слух около бизнесмена е, че отново поема собствеността на “Локомотив”-Пловдив.

източник: razkritia.com

Leave a Comment