Звездата от хитовата крими поредица „Семейство Сопрано“ Джеймс Гандолфини си отиде. Популярният актьор изпълнил ролята на мафиота Тони Сопрано почина рано тази сутрин в Италия. Актьорът бил на посещение в родината на Данте по повод 59-я филмов фестивал в Сицилия. Според предварителните планове дори е трябвало да участва в събитието през уикенда.

Засега официална информация относно причините за смъртта няма, но се предполага, че е получил инфаркт.

Гандолфини бе сред легендите на Холивуд и един от най-популярните актьори в САЩ. А ролята му на Тони Сопрано в хитовия сериал „Семейство Сопрано“ го направи световна звезда. Продуцентът на лентата Дейвид Чейс сподели пред американски медии „Той беше гений!“, „Той бе един от най-великите актьори на всички времена.“

Колегите му от сериала също са покрусени от загубата на Гандолфини. И не крият, че са изключително шокирани от ранната му смърт. Само преди дни той се шегувал с тях и обсъждали новите си проекти. А днес новината ги хванала напълно неподготвени.

Семейството на Гандолфини също е в шок от новината. Втората му съпруга Дебора Лин е потресена от случилото се. Двамата се сдобиха с дъщеричка през октомври миналата година. Освен това актьорът има и син тийнейджър от предишен брак.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment