Ники Михайлов продължава да се вижда с Алисия, но само за с*кс. Фолкпевицата и футболната звезда, които публично обявиха раздялата си като двойка в края на май след разкритие на журналисти, са охладили страстите най-малко два пъти в последните две седмици.

Част от тях вратарят на националния отбор и „Твенте“ изкара в най-голямото от седемте Обединени арабски емирства Абу Даби. Плейбоят бе заподозрян, че компания в свръхлуксозния хотел „Емирейтс Палас“ на брега на Арабския залив му прави не кой да е, а бившата-настояща приятелка.

Подозренията се засилиха още повече от снимките, които вратарят публикуваше ежедневно във фейсбука си – заснети от някого, а не от самия Ники с апарат в протегната срещу физиономията му ръка.

Два-три дни преди да отпраши за Абу Даби Михайлов замръкнал в апартамента на Алисия в столичния квартал „Изток“, свидетелстват съседи. Около 1 часа след полунощ два черни джипа „Мерцедес GL“ с регистрационни номера 1313 паркирали пред жилищната кооперация на певицата в близост до прокълнатата улица „Латинка“, на която бе застрелян бившият премиер Андрей Луканов.

„И малките деца в квартала знаят на кого е кортежът от двете немски коли. В едната се вози Михайлов, другата е за охраната му. Джиповете редовно паркираха пред Алисини и преди да се разделят“, казват комшиите на фолкзвездата.

От дома й Николай си тръгнал чак на сутринта, а през цялата нощ бо-дигардовете му чакали в джиповете като верни слуги господарят им да се облекчи. Незначителна подробност е, че жилището, в което Алисия и Ники са се отдали един на друг, е купено от неговия съотборник в националния отбор и баджанак по линия на Николета Валери Божинов. Нападателят се изръси с почти 900 хил. лева за апартамента по време на връзката си с певицата, а след това тя поиска да й го прехвърли.

Фейсбук активността на Алисия в дните, в които бившият й приятел постваше снимки от горещия Абу Даби, също подсили версията, че изпълнителката на посветената на кръшкача Михайлов балада „Познавам ли я“ не го е придружавала в „Емирейтс Палас“. Всичките публикации на певицата бяха със софийска локация.

От много сигурен източник се информирахме още, че за да е по-безболезнена за Алисия раздялата, с Ники се били разбрали да се виждат чат-пат като интимни партньори.

„Няма шанс да се съберат отново. Той подготвяше раздялата им дълго време. Но и двамата нямат нищо против от време на време да се виждат за по с*кс уикенд на любимо за тях място. На 100 % Ники още няма ново гадже, но има много жени“, кълне се източникът ни, близък приятел на сина на Боби Михайлов. С Алисия още ги свързва добрият с*кс.

източник: senzacia.net

Leave a Comment