Николай Михайлов навърши 25 години в петък. Съвсем естествено звездата отбеляза празника си с подобаващ купон в елитен столичен нощен клуб. На партито присъстваха редица знаменитости, сред които колежките на бившата му изгора Алисия – Десислава и Галена.

Двете цяла нощ поздравяваха рожденика по случай четвърт вековния му юбилей. Освен тях в събитието участие взеха и момичетата от балета на Биляна Йотовска “Сикрет Гардън Шоу”. Макар че “балет” е доста силно казано, предвид факта, че момичетата приличаха повече на танцьорки от нощно заведение, коментират феновете.

“Как може, какво си се снимал с тези полуголи проститутки”, възмущават се форумци. Като цяло онлайн потребителите са изключително възмутени от пошлия вид на купона, който вратарят е организирал по случай празника си. И отново напомнят, че Ники е направил грешка като се е разделил с жена от класа, каквато по тяхно мнение е Алисия.

“Един човек липсва на купона”, споделят форумци. И добавят, че на фона на стила и елегантността, който тя притежава, момичетата, наобиколили футболиста на снимките, изглеждат повече от евтино.

източник: kliuki.net

Leave a Comment