За да полее разпадналата се връзка с Алисия, Ники реши да вдигне наздравица с бяло вино. Ловките папараци на вестник “България Днес” успяха да направят пикантни фотоси на футболиста през уикенда, пише Hotnews.bg. Явно, че Михайлов е решил да демонстрира, че в момента се чувства страхотно  и бе завел двама приятели в луксозно столично заведение, за да се почерпят.

Заведението е едно от най- тузарските в столицата, много личности и звезди от шоубизнеса са чести посетители там. Мъжете си поръчаха по една салата и бири, а Ники реши да го кара само на бяло вино и минерална вода. На снимките добре се вижда, че футболиста бе в добро настрение и не спря да се хилоти и по едно време реши да подзабавлява и приятелите си, като им показваше снимки от телефона си, които вероятно бяха на Алисия.

Вече бяхме свиквнали на виждаме Ники с въпросната тениска с Мики Маус, но този път бе решил да смени стайлинга и се появи с блузка с щампа на Отровната Айви- добре познатата като врагиня на Батман. Футболиста реши да полее не само раздялата си с Алисия, но и цветущата си кариера в момента. Стана ясно, че два английски тима проявяват интерес към национала ни. Съдейки и по самодоволната му усмивка, професионалния му живот върви нагоре.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment