Коментарите за теглото и фигурата на половинката е най-големият гаф на мъжете, който жените прощават най-трудно, показва ново проучване във Великобритания на 600 представителки на слабия пол.

Жените мразят да чуват мнението на мъжете за тяхната фигура, особено, когато силният пол е прекалено честен.

Какво значение имат плюс или минус няколко килограма?

Оказва се, че за жените това е болна тема, която трудно се прощава.

52% от дамите се оплакват, че когато питат мъжа си дали задните им части не са прекалено големи, получават честния отговор „да“.

Вторият „нож в гърба“ който мъжете могат да нанесат на партньорките си е да забравят датата на рождения й ден.

Мъжките гафове, които жените най-трудно прощават1/5 от анкетираните споделят, че им се е случвало приятелят им да пропусне рождения им ден.

На трето място в списъка с непростимите мъжки гафове е безразличието към новата прическа …или още по-лошо въобще да не я забележат. Според 50 на сто от участничките тази липса на внимание е недопустима и може да стане причина за раздяла.

На четвърто място жените нареждат забележки за готварските им умения. 11% от жените определят това за съкрушителен удар по егото им.

„Нашата анкета показва на мъжете грешките, които обикновено правят. Повечето от тях си взимат поука и не ги повтарят никога вече“, споделя Франческа Дейвис, която е провела анкетата.

„Животът за една жена е тежък, особено когато трябва да се сравняваме с Черил Коул и Кейт Мидълтън. Не всички сме стройни модели с перфектни зъби и коса“, споделят жените от анкетата.

„Някои коментари на мъжете са изключително болезнени и те трябва да знаят това. Не може да критикуват теглото ни, ястията ни, да забравят рождените ни дни и да очакват да се смеем“, оплакват се представителките на слабия пол.

източник: intimno.rozali.com

Leave a Comment