Зевзеци създадоха албум, посветен на “водещата”, наречен “Пречат ми ръцете”

Невероятна гавра с Николета Лозанова си направиха неизвестни зевзеци във Фейсбук. Плеймейтката, която по настоящем се вживява в ролята на водеща, стана главен герой в подигравателно албумче в социалната мрежа.

След като “уменията” й като водеща предизвикаха единствено вълна от критики и подигравки от страна на зрителите, същите нанесоха безжалостен удар по самочувствието на госпожа Божинова. Неизвестен потребител си е поиграл да направи албум, събрал моменти от всяка една вечер, в която Николета е била на екран в дейли епизодите. Целта е една – подигравка с абсолютно еднаквата стойка, която НиЛо заема всяка вечер.

Плеймейтката отнесе не една и две подигравки заради факта, че стои като абсолютно дърво пред камерата. “Еййй, не реши къде да ги сложи тези ръце, пред тялото ли, на кръста ли”, смеят се зрителите. “Пречат ми ръцете” е поредната гавра с воденето на Николета.

Албумът е качен в профил на името на Николета, който очевидно е фалшив. Целта му е една – да осмее некадърността на Лозанова. Дали някой ще му обърне внимание, е съвсем друг въпрос. Припомняме ви, че от първата вечер, в която звездата се появи на екран, за да води дейли епизодите, интернет е заринат с молби на зрителите към Иван и Андрей да я махнат. “Заради нея съм спрял да гледам дейли епизодите”, споделят хората.

До момента обаче по неизвестни причини продуцентите упорито я задържат на екран. Въпреки огромното недоволство на феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment