„Момичето, за което всички говорят“ се превърна в момичето, което не може да говори, но въпреки това ще направи предаване, видя HotArena.net.

С поредна доза смях плеймейтката Николета Лозанова зарадва зрителите на ТВ7, в предаването „Жените говорят“.

Брюнетката изръси лъжата, че предаването й „Поверително от NL” е с изцяло авторска концепция и е специално изработено за нея.

Малко по-късно изглежда, че се сети, че HotArena.net оповести, че подобен продукт е съществувал със същото наименование и тематика, и тя започна сама да си противоречи: „Колкото до предаването, същата тематика съм я гледала и в други“.

А преди това, убедително ръсеше бисер след бисер, на които очевидно само тя вярва: „За първи път у нас ще има предаване, което ще следи известните хора и ще ги показва извън светлината на прожекторите“.

Очевидно съпругата на Валери Божинов не успя да подреди мислите в главата си и да ги възпроизведе с думи в правилната хронология. Но този хаос е присъщ за капацитета на манекенката.

Чернокосата красавица започна да обяснява по-подробно за „новия“ си проект, като редеше грешни думи (цитираме без корекции): „Без конкуренция, без треторазрЕдни звезди, без махАленски въпроси и без евтини декори, естествено!“.

В следващите няколко изречения плеймейтката показа, че счита фолк певиците за несъществени и несериозни жени: „Ще е сериозно предаване, което няма да е само за фолк певици, а за политици и други.“

Лозанова призна, че е имунизирана срещу „една-две доброжелателки“ и не пропусна момента да захапе Алисия, която скоро сподели в интервю, че „всяка втора става водеща“ – „И аз като всяко второ момиче станах ТВ водеща, но от предаване до предаване има разлика, както има и между една певица и друга певица!“, отсече иронично моделката.

За да се направи на интересна и велика, Божинова завърши с несполучлив опит да прояви остроумие: „Първенства и отбори има много, но победителят е винаги само един!“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment