Алисия и Николета Лозанова успешно имитират, че се мразят, а всъщност са приятелки, които си правят една на друга услуга. Войната между бившата и настоящата половинка на футболиста Валери Божинов е изкуствена и се подклажда нарочно от поп фолк певицата и известната моделка.

Причината, поради която Алисия и Николета лъжат цяла България, че са кръвни врагове и не могат да се понасят, е напълно сметкаджийска.

Всъщност двете си правят услуга като се рекламират по между си, твърдят запознати с живота на двете известни съперници. Всичко започна когато Алисия заля БГ ефира със сълзливи история за раздялата с Валери Божинов, който остави фолкаджийката и сина си Валери Младши, за да върти любов с известната плеймейтка. Естествено Николета отвърна на удара.

Последните размени на остри реплики и подмятания пък започнаха от парче на Алисия, което уж било посветено на Валери Божинов и Николета.

В отговор пък Николета започна да разкрива тайните афери на Ники Михайлов, сегашната половинка на Алисия. В крайна сметка заради постоянните скандали и размени на реплики двете красавици са шумно рекламирани и много известни – едната е затрупана от участия по клубове и кръчми, другата е най-търсения модел. А пък близки до двете твърдят, че Алисия и Николета всъщност са приятелки.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment