Жестока гавра с фолк певицата Алисия си устрои Николета Лозанова. Футболната съпруга зашлеви такава плесница на бившата си съперница, каквато не сме й очаквали.

„Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш…“, написа на стената си Лозанова. Коментарът на плеймейтката беше по повод интервю, което фолк дивата даде за известно светско списание.

Николета проговори и повод срещата им в Бургас, но призна, че такава е имало и тя повече няма да си мълчи и да бъде дискретна. Най-жесток беше ударът на плеймейтката към Алисия по повод връзката й с Ники Михайлов.

„…”Не падам ниско като вас”, пее Алисия в новата си песен посветена на мен:) Да, права е, защото пада ОЩЕ по-ниско и от нас…правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден. Нали уж нямала нужда от ПР, за да обърне внимание някой на творчеството й и кариерата й не била треторазредна, а пък отново аз съм нейната муза.“, написа Николета на стената си. Тя удари такъв плесник на Алисия, че дълго ще се помни ударът, който й нанесе.

Бруталният й коментар, окончателно срази Алисия, която отнесе невиждана публична плесница. Явно плеймейтката е жестоко обидена на изпълнителката, щом се изгаври с нея по този начин.’

източник: kliuki.net

Leave a Comment