Не минава ден, в който Николета Лозанова да не напомни за себе си посредством Фейсбук профила си. Съпругата на Валери Божинов обожава да се намърдва в светлините на прожекторите, безспирно демонстрирайки огромната им любов и семейно благополучие. Ако пък не качва снимки с половинката, Ни Ло задължително споделя няколко кадъра, на които е полугола, за да се изфука с тяло мечта.

Естествено, убедена в уникалността си, плеймейтката се нахвърли на бившата си първа дружка Андреа с обвинение, че я копира. Само защото певицата също качи няколко снимки от плажа. Това не остана незабелязано от феновете, които побързаха да се подиграят със самочувствието на Николета. И със странния й избор на плажни тоалети и аксесоари.

В онлайн пространството се появи комикс, в който главни действащи лица са Николета, съпругът й Валери Божинов, Андреа и нейна приятелка.

“Изнасям плашилото от бостана”, заявява Валери, носейки съпругата си, накипрена със сламена шапка точно в селски стил. “Пусни ме Валери, искам да ме копират!”, мръщи се плеймейтката, докато Андреа и приятелката й се заливат от смях.

Забавният колаж беше оценен по достойнство от самата Андреа, която заяви, че има чувство за хумор и оценява наистина добрите попадения. Интересно обаче дали такова е мнението и на “плашилото” Николета?

източник: kliuki.net

Leave a Comment