Без щури партита, без пиянски запои и без танци до сутринта. Плеймейтката Николета Лозанова отпразнува рождения си ден скромно и само с най-близките си. Красавицата, която откакто стана майка се старае да бъде съпруга за пример, за пореден път доказа, че любимите й хора са най-важни за нея и отказа да празнува с диви купони и да лудува в някой  чалга клуб до сред нощ.

Вместо това моделката избра да посрещне празника скромно във Верона. Там тя отпразнува 25-я си рожден ден само с Валери и дъщеря им Никол.

Бяла роза, плодова торта и най-близките членове на семейството й. Така Николета посрещна рождения си ден. Моделката дори публикува снимки от празника на страницата си в социалната мрежа. На едната заедно с малката Никол посрещат Валери, а на другата се хвали с красивата плодова торта, която е избрала за празненството.

Що се отнася до подаръците, тази година моделката не сподели какво е получила. Появата на Валери в семейното гнездо се оказа „най-ценният подарък“ за нея. Заедно с това Ни Ло направи равносметка на живота си. И сподели, че за крехките си 25 години се чувства „обичана, успяла и щастлива“. И си пожелава така да бъде винаги.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment