Броени дни след поредния скандал между Николета и Алисия футболната съпруга пак цъфна на участие на певицата. Плеймейтката е била забелязана от фенове на певицата в Пловдивски клуб, където пя звездата. Покрай поредните словесни нападки, които моделката отправи към певицата, появата й в заведението беше повече от провокация.

Феновете на Алисия са бесни заради втората й поява в клуба. Веднъж вече Ни Ло провокира певицата с поява отново в пловдивски клуб. Тогава се разрази страхотен скандал, а феновете на Алисия беснееха. Изглежда разчистването на сметки, с което заплашваше Николета вече е започнало и тя е готова да се изправи срещу певицата лице в лице.

Някои коментират, че брюнетката отново се опитва да нанесе удар под кръста на изпълнителката като я дразни с появите си по нейни участия. Припомняме ви, че в началото на лятото тя отново цъфна в пловдивска дискотека, където кръстоса шпага с половинката на Ники Михайлов. Мнозина се чудеха с какъв акъл плеймейтката е зарязала едномесечната си дъщеря, за да се заяжда с бившата на съпруга си.

Както изглежда подобни срещи няма да си останат еднократни и двете неприятелки ще продължат да си разменят удари и занапред. И то не само в социалната мрежа, а лице в лице.

източник: kliuki.net

Leave a Comment